Persoonlijke Coaching

Kenmerken

ProCaro verheldert, spiegelt en brengt rust in je hoofd, waardoor jij meer ruimte krijgt op een andere manier naar jezelf en situaties te kijken. Persoonlijke coaching is gericht op het inzicht krijgen in je handelen in jouw situatie. Je wordt begeleid op je weg naar verandering en zult ervaren wat het je oplevert om op een andere manier met (dagelijkse) situaties om te gaan.

Doelgroep

Wanneer je geen overzicht meer hebt, thuis, op je werk of in relaties tot anderen. Wanneer je je geblokkeerd voelt, wilt sparren over doelen of advies wilt bij de uitoefening van je functie. Wanneer je je zelfstandigheid of zelfvertrouwen wilt vergroten, …. Allemaal redenen voor persoonlijke coaching. Het helpt je inzicht krijgen in jezelf, in je gedrag en het effect hiervan.

Aanpak

Gestart wordt met een inventarisatiegesprek: Een gesprek van een uur waarin wordt kennisgemaakt, de situatie door de cliënt wordt beschreven en het doel van de cliënt wordt geconcretiseerd. Hierna wordt besloten of beide voldoende aanleiding zien en voelen voor een vervolg.

Is dit het geval, dan volgt binnen 1 week een offerte waarin gewenst resultaat, aantal sessies en kosten zijn opgenomen. Na ondertekening van de offerte start de coaching in overleg met de cliënt (de opdrachtgever).

Resultaat

Inzicht in vandaag, zicht op de gewenste situatie en bewustwording van eigen mogelijkheden, kwaliteiten, kracht en invloed.

Menu

Copyright © 2022 coachenopresultaat.nl. All Rights Reserved.  Premium WP Plugins