Over mij

invloedZowel privé, als in mijn werk ben ik geïnteresseerd in de mens achter de mens. Wat beweegt iemand, waar of wanneer komt iemand het best tot z’n recht en wat is zijn invloed hierop.

Ieder mens heeft invloed op zijn situatie en vaak gaat het om keuzes maken en acceptatie. Wanneer je je bewust bent van je kwaliteiten én accepteert waar je minder goed in bent, is er geen innerlijke strijd meer. Waar het dan om draait, is dat je leert om te gaan met de uitdaging van elke dag vanuit de mogelijkheden die je hebt. Als coach ben ik graag een toegevoegde waarde in dit bewustwording- en groeiproces.

Zie voor referenties Coachingland.nl/procaro/ervaringen

Via ProCaro werk ik als coach met:

  • privépersonen
  • medewerkers
  • leidinggevenden
  • groepen

Van nature ben ik een rustige, stabiele persoon, analytisch en met een sterk ontwikkelde intuïtie. Ik ben logisch en praktisch ingesteld en ben sterk in het verhelderen van vraagstukken en in het meedenken in oplossingen. Deze eigenschappen en vaardigheden zet ik graag in tijdens een coaching. Ik begeleid graag mensen en bedrijven op hun weg naar verandering, een gewenst doel. Dit geeft me voldoening. Mijn stijl van werken is mensgericht, praktisch en oplossingsgericht.

 

ProCaro: Helder inzicht in vandaag, zicht op de door u gewenste situatie en handvatten hoe deze te bereiken.

Menu

Copyright © 2023 coachenopresultaat.nl. All Rights Reserved.  Premium WP Plugins