Het ‘ik ben morgen jarig gevoel’…..

Post 12 of 13

Kent u nog dat gevoel, de avond voor uw verjaardag, laten we zeggen: lagere school-leeftijd? Kriebels in je buik, niet meteen kunnen slapen, je afvragend of er slingers hangen, nieuwsgierig naar de cadeautjes en wie er op je verjaardag komen…

Naar school lopend, alsof je op de maan liep, met nog steeds die kriebels in je buik. Met je traktatie en je feestmuts op langs alle juffen en meesters, waar je gefeliciteerd werd en een plaatje mocht uitzoeken …

Diezelfde kriebels, die nieuwsgierigheid en spanning voel ik nu ook!

Na een periode van voorbereiding op het zelfstandig ondernemerschap, nadenken over mijn aanbod, het bedenken van de naam, het logo en de ontwikkeling van de website is het moment aangebroken:

Met trots nodig ik u uit in de wereld van ProCaro, mijn nieuwe toekomst!

ProCaro is gericht op ontwikkeling van zichzelf, van anderen en bedrijven. Door coaching, advies en projectmatige ondersteuning is mijn doel, met u te komen tot het gewenste resultaat.

Ik schrijf hier nu mijn eerste blog; blij, kriebels in m’n buik, nieuwsgierig en vol spanning!

Groet,

Diana van der Zwet

www.procaro.nl

Share

Dit artikel is geschreven door Diana van der Zwet

Menu

Copyright © 2022 coachenopresultaat.nl. All Rights Reserved.  Premium WP Plugins