Deelname Pilot

ProCaro sluit met haar aanbod graag aan op de behoefte in de markt. Ook is er behoefte ervaring op te doen met verschillende coachingsmethoden en deze te combineren met de inzet van verschillende middelen.

Een pilot is het middel om behoeften te peilen en te ervaren of nieuwe vormen effectief zijn. Door te durven doen en hiervan te leren, blijft ProCaro zich ontwikkelen..

Wilt u een leuke en nuttige ervaring opdoen door deel te nemen aan een van de pilots en wilt u hiermee een waardevolle bijdrage leveren aan nieuwe diensten van ProCaro? Meldt u dan voor een van de volgende pilots:

Speeddate met de Coach

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hier om een kortdurende vorm van coaching, die bedoeld is voor personen die tegen een probleem aan lopen, thuis of op het werk en zicht willen op de oplossing. Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze pilot? Meld je dan aan via het contactformulier o.v.v. ‘Speeddate met de coach’.

Persoonlijke coaching met de hond

Voor deze pilot, met als coachingsthema ‘relaties’ is ProCaro op zoek naar kandidaten met een hond. Bij het thema relaties kun je bij voorbeeld denken aan familierelaties, de werkrelatie met je collega’s, de relatie met je leidinggevende of de relatie met je partner. Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze pilot? Meld je dan aan via het contactformulier o.v.v. ‘Persoonlijke coaching met de hond’.

Heeft u zelf suggesties voor een pilot? Laat het ons weten!

ProCaro: Blijvend in ontwikkeling.

Menu

Copyright © 2024 coachenopresultaat.nl. All Rights Reserved.  Premium WP Plugins